Giveaway – Concurs alături de Joie Baby Romania

Cei de la Joie BABY România au ales grupul nostru Rearfacing Prelungit România pentru a sărbători Super Eroii Siguranței auto și ne dau pentru voi cel mai nou scaun auto al lor, bineînțeles utilizabil cu spatele la sensul de mers: Joie i-prodigi 🥳🥳

Certificarea Testului Plus, instalarea ușoară datorită sistemului isofix, tetieră Tri-Protect™️ cu trei straturi de spumă, spațiul reglabil pentru picioare și cele 8 poziții de înclinare, transformă scaunul i-Prodigi în Batmobilul perfect al copilului tău pentru următorii 7 ani😎 În plus, este ușor, practic și sigur!

Principalele avantaje ale scaunului i-Prodigi:

  • ✅ Testul Suedez Plus – testul cu cele mai înalte criterii de siguranță de la momentul actual
  • ✅ Scaun utilizabil exclusiv cu spatele la sensul de mers – Aprobat i-size – de la aprox 40 – 125cm / 23kg și aprox 7ani
  • ✅ Instalare isofix
  • ✅ Scaun cu o greutate ușoară – aproximativ 10kg – ceea ce îl face ușor de manevrat – și de aici și posibilitatea de a avea limită mai mare a greutății copilului până la 23kg.
  • ✅ Inserturi modulare care se ajustează o dată cu nevoile copilului.
  • ✅ Terieră și centuri ajustabile împreună automat in 8 poziții diferite.
  • ✅Tri-Protect™ Tetieră cu 3 starturi de spumă inclusiv unul cu spuma de memorie Intelli-Fit™ pentru o protecție laterala optima.

Dacă doriți să aveți șansa să câștigați acest super scaun pentru copilul dumneavoastră vă invitam în grupul nostru alături de alți părinți din cercul vostru!

Dincolo de acest concurs găsiți o comunitate de părinți care au înțeles că siguranța micilor pasageri în mașină este responsabilitatea lor și doresc să se informeze cât mai corect despre beneficiile utilizării îndelungate a scaunelor ce se poziționează cu spatele la sensul de mers.

Concursul se desfășoară în perioada 3 – 11 Noiembrie inclusiv, EXCLUSIV PE GRUPUL Rear-facing prelungit Romania, iar câștigătorul va fi ales și anunțat în data de 14 Noiembrie, cu ajutorul unui site de alegere aleatorie!

Mult succes tuturor!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: