Review – Păreri despre scaunele auto pentru copii

Primul post din noul an, a luat un pic mai mult până am reușit să scriu dar e bine că l-am început, nu? 😀 Așa că în spiritul de început de an vreau să vă urez un An Nou cât mai bun, plin de binecuvântari mai ales sufletești, restul vin și pleacă, și fie ca toate planurile voastre să se îndeplinească așa cum vă doriți.

Înainte de a spune ce este cu această secțiune vreau să vă mulțumesc că ne urmăriți atât aici cât și pe grupul de facebook. Cu fiecare copil care ajunge să folosească corect un scaun cu spatele la sensul de mers bucuria noastră crește cu adevărat pentru că am ajutat încă un copil să circule în siguranță în mășină. Noi încercăm să promovăm aceste informații de prea puțini ani, locuitorii țărilor nordice o fac de peste 50 ani :), dar cum ziceam și mai sus niciodată nu e prea târziu.

Am decis că este timpul după atâția ani de grup de informare, aproape 5 ani, să fac și o secțiune de review. Am ceva scaune ale mele, adică 4 :)) dar au trecut și câteva modele prin mâinile mele pe care fie le-am închiriat, fie le-am văzut la târguri și am avut ocazia să le manevrez. Nu știu cât va lua până se vor aduna articolele aici, cât de des vor apărea acestea dar cu siguranță vor exista și cred că și colegele mele admini pe grup se vor alătura inițiativei de aici.

De ce această secțiune? Pentru că uneori mulți părinți, chiar și eu în trecut, au ajuns la 2-3 modele după diverse cercetări, după multiple criterii de departajare, și chiar așa nu au avut acel ceva care să îi facă să decidă ce scaun să achiziționeze. Uneori o părere din afară despre un model de scaun poate ajută în luarea deciziei, bineînțeles nu întotdeauna ce îmi va plăcea mie sau ce mi se va potrivi mie va plăcea și se va potrivi și altuia, de aceea este cel mai bine să fie cât mai obiectiv cu putință luarea unei astfel de decizii.

Cred că este de înțeles că această secțiune va fi despre scaune utilizate cu spatele la sensul de mers, iar scaunele ce au și opțiunea de a fi folosite cu fața la sensul de mers vor fi prezentate din pesrpectiva utilizării cu spatele la sensul de mers. Și pentru că unul din copiii mei a trecut de perioada scaunelor cu spatele la sensul de mers voi scrie și despre scaunele înălțătoare, la această categorie de scaune sper să revin curând și cu articole despre siguranță.

Că un mic preview despre ce va apărea aici va pot spune că am următoarele scaune ale mele : Axkid Minikid, Britax Max way, Britax Hi-Way și Besafe iZi Up X3 Fix, toate sunt primele versiuni ale acestor modele, in ultimul an apărând modele noi pentru toate. Am mai avut închiriat Besafe iZi Flex i-Size, Klippan Century, cele mai recente, apoi în trecut am avut Besafe iZi Plus și Cybex Sirona M2.  Poate cu acordul membrilor de pe grup voi pune și câteva păreri ale lor despre alte scaune.

 

Drumuri în siguranță să aveți și nu uitați să purtați centura!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: