Despre blog si despre mine

17-who-am-i

Blogul

A apărut în urmă unei munci de documentare de câțiva ani despre siguranța în mașină a copiilor, și a unei comunități online din cadrul Facebook, un grup care a pornit restrâns și a ajuns la un număr considerabil de utilizatori.

Doresc cu ajutorul blogului să ofer informație, în limba română, despre siguranța copiilor în mașină.

Voi încerca să traduc articole deja existente în mediul online, de pe site-uri de profil din străinătate, să prezint scaune auto și rezultate la diverse teste, să prezint noutăți din acest domeniu, dar și legislația curentă.

Articolele se vor baza mai mult pe scaunele auto din grupa 1, 9-18/25kg, și vor viza în special poziționarea cu spatele la sensul de mers.

Cine sunt eu?

Mă numesc Ana Iordan și suntmamă a doi copii minunați, care sunt pur și simplu viața mea. Din dorința de a le oferi siguranță maximă atunci când călătorim cu mașina, chiar și până la colț, am început să caut informații pe această temă.

Sunt o susținătoare a naturalului în viața copiilor, a tratării lor cu respect și bunătate oricând și oriunde, nimeni și nimic nu este mai presus de ei în viața noastră.

Atât eu cât și blogul vom fi într-o continuă învățare și transformare în acest domeniu atât de important din viața noastră, așa că vă rog să-mi îngăduiți și mici greșeli în acest drum, până la urmă nimeni nu e perfect.

Orice informație publicată aici este proprietatea mea, sunt de acord să fie share-uită dar vă rog să specificați sursa.

Advertisement

One thought on “Despre blog si despre mine

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: